Om oss

Vi är Uptrend™️, ett svenskt företag som erbjuder smarta produkter som gör din vardag enklare. Vårt mål är att erbjuda varor av högsta kvalitet till bästa pris. Det svenska företaget Uptrend grundades i Sverige som i början bestod av sortiment med praktiska produkter. Under de senaste åren har företaget blivit allt större och mer nationellt inriktat med ett allt mer varierat produktsortiment. Men kärnan i vår verksamhet har förblivit densamma sedan vi grundades: verksamheten bygger fortfarande på innovativ utveckling av högkvalitativa och mer miljövänliga smarta produkter för att ge dig en smidigare vardag.

Vi har investerat mycket tid och kraft i att skapa våra egna tekniker och produkter som vi tror kommer att göra stor skillnad för dig och din familj!

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett unikt utbud av miljövänliga produkter och tillbehör.

Vi förstår att varje person har olika behov och vi vill se till att du kan hitta rätt produkt för dig.

Alla våra produkter är utformade för vardagen, så oavsett i vilket skede av livet du befinner dig finns det något för dig.

Vi har noggrant utvecklat varje produkt där vi kvalitetssäkrar och testar produktens effektivitet. Vår idé är att erbjuda ett sortiment av produkter som är praktiska för din vardag och som kan behövas i alla skeden av livet.