• lokal_frakt Alltid fri frakt hos oss
 • tommel opp Betal enkelt med Klarna
 • check_circle_outline Sendt sporbar med Postnord
 • info Mål rundt 19X6 cm
 • info Mål kvadratisk 20X18X6 cm
 • arrow_forward Mått fyrkantig 20X18X6 cm
 • info One-size størrelse passer alle (veldig stretchy)
 • info One-size size passer alle (veldig stretchy)
 • info One-size size passer alle (veldig stretchy)
 • info Vi rekommenderar att skaffa en grå och en svart så att du gradvis kan träna upp din greppstyrka
 • check_circle_outlin Leveranstid 1-3 dagar inom Sverige
 • check_circle_outlin Köp den i par så kan du träna båda armarna samtidigt istället för en åt gången för bästa möjliga resultat!
 • new_releases Glöm inte att köpa extra filter till din kattvattenfontän!
Hopp til innholdet

VINTERSALG | OPP TIL 50 % RABATT

Kjøp nå | Betal senere med Klarna

GRATIS FRAKT på alle bestillinger | 30 Dagers returrett

  Leveranspolicy

  Leveranstid

  Vi skickar varan från lagret inom 1-3 arbetsdagar till kunden.

  Leveranstiden för varor som finns på huvudlagret är normalt 1-5 arbetsdagar (beroende på var i landet ska produkten skickas).

  Vi skickar och säljer varor till hela världen och våra leveranser tar under normala omständigheter mellan 8-12 arbetsdagar. Beställningar på helger packas och skickas vanligtvis nästkommande arbetsdag.

  Om produkter har hög efterfrågan kan längre leveranstid uppstå. Om vi ​​är tomma för artikeln på huvudlagret kan leveranstiden vara upp till 20 arbetsdagar (då kommer vi att ge information om detta i den enskilda artikeln som detta gäller). 

  Leveransdatum baseras på arbetsdagar och inkluderar alltså inte helger och helgdagar.
  Observera att specialbeställningar kan ha en längre bearbetning och tillverkning tid

  Om förseningar i leveransen skulle uppstå på grund av omständigheter utanför vår kontroll (Force Majeure) som t.ex. under en pågående global pandemi ansvarar vi ej för eventuella problem som leveranstiden skapat. Vänta upp till 30 arbetsdagar innan du kontaktar kundtjänst om saknad order genom att följa ordern med spårningsnumret angivet.

  Om du har frågor rörande leveranser skall du alltid kontakta oss via mail med ämnesraden ”Leverans” för att vi enkelt skall kunna svara så snabbt så möjligt.

  Produkterna skickas direkt från vår partners lager för att på så vis kunna erbjuda dig som kund de bästa möjliga priserna. Vi reserverar oss för att eventuella fel kan uppstå i samband med tredjepartslogistiken. Genom att göra ett köp hos oss godkänner du samtliga utav de villkor som finns specificerade på denna webbplats. Vi råder därför er att kontakta oss i förväg om ni har frågor angående köp innan ni ingår ett köpeavtal. Vid eventuella reklamationer eller andra frågor skall du alltid kontakta oss via mail och ingen annanstans för att försäkra dig om att du får svar så snabbt som möjligt.

  För alla paket som inte löses ut förbehåller sig vårt varumärke oss rätten att debitera dig som kund 200 kronor för uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnad. 

  Om en kund anger en felaktig eller ogiltig adress och paketet inte kan levereras och returneras till oss, så kommer vi att debitera en avgift på 200 kr för returfrakt och hanteringskostnad.

  *Våra leveranstider är endast uppskattade och inte garanterade tider och kan därför variera beroende var du bor i Sverige.

  Import moms & tullavgift
  Att varorna skickas direkt från vår leverantör utanför EU innebär också att försändelsen i vissa fall kan bli föremål för import moms och tullavgift. Totalt sett sker detta inte särskilt ofta, och i de fall du fått avisering via Postnord om att betala import moms så ber vi dig meddela oss så kollar vi vidare på det.

  Tullavgiften (aviseras av Tullverket) blir endast aktuell vid ett deklarerat varuvärde om ca 1600kr och uppåt, därför är importmomsen mer vanligt förekommande.

  Var är min beställning?
  Din beställning kommer att skickas från vår partners lager inom 1-3 arbetsdagar*, vi skickar ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse som innehåller ditt spårningsnummer samt information om leveransen.

  Om du fortfarande är osäker på var ditt paket är, vänligen maila oss så kan supportteamet hjälpa dig vidare med detta.

  *Vid höga volymer kan processtiden variera uppemot 7 dagar, tiden angiven ovan är endast en uppskattning av vad våra paket vanligtvis brukar ta att processa. Tiderna ovan är ej garanterade frukttider.

   

  Mitt paket kan inte spåras, vad kan jag göra?
  Efter att ha fått e-posten för bekräftelse på utskick av din leverans kan det ta upp till 5-7 arbetsdagar tills spårningskoden är aktiv. Om du fortfarande har problem, tveka inte att kontakta oss.

  Gratis frakt på alle bestillinger

  Betal enkelt med Klarna

  30 dagers returrett

  100 % fornøyd kundegaranti